GUÍA
ONLINE

NOTA

Mariano Catania

ADVICE, TRAINING AND SPECIALIZATION IN GLUTEN FREE KITCHEN.


What we offer

»Know the secrets and procedures of the best recipes without tacc of the market.

»Learn to select quality raw material and use it in the best way
to achieve the result you are needing.

»Cover basic necessities products up to haute cuisine and pastry.

» Optimizar los tiempos de cocina y los costos de la mano de obra al máximo para
producir la mayor cantidad de productos posible.

» Diseñar un Menú a la medida de tu negocio, para cubrir todas las necesidades
de la comunidad celíaca.

» Repasar todas las normas de bromatología y manipulación de alimentos para evitar cualquier tipo de contaminación cruzada y transmitir confi anza a los clientes a la hora de elegirlos.

¿A quiénes está dirigido?

» A las personas que desean desarrollar un nuevo emprendimiento.

» Cocineros que estén interesados en desempeñarse en la cocina libre de gluten.

»To the owners of bars, hotels, companies and restaurants, who need an ideal gastronomic advice to improve the productive processes of their business, customer service, the presentation of a new menu of quality food, among other things.

What options can be hired?

1. Comprehensive advice: everything you need to develop your venture.

2. Cooking training: all the recipes and techniques necessary to develop a complete gluten-free menu.

3. Punctual recipes: You have a venture and consider that you are missing some options to complete your menu.


 


Copyright © 2024 Aglutenados